lunes, 14 de septiembre de 2009

Notícies Ocisport Setembre

Bernat Guàrdia (Massi) guanya la tercera prova de l'Open d'Espanya DH Massi (13-09-2009) 

 
 

Uns 180 corredors han participat a la tercera prova de l'Open d'Espanya DH Massi 2009; entre els quals hi havia també corredors francesos, andorrans i anglesos. Tots ells venien disposats a baixar el més ràpid possible pel circuit que el Vallnord Bike Park de l'estació andorrana de Vallnord havia preparat per l'ocasió.

 
 

El dissabte al matí tenien lloc els entrenaments i el sol i la pols eren els protagonistes del circuit, però durant la tarda tot canviava i les tempestes canviaven completament l'aspecte del circuit  " Cédric Gracia" on hi havia més aigua que corredors baixant per les traçades del Bike Park de Vallnord.

   
 

 
 

 
 

 
 

El diumenge a les 10h començava la primera màniga (classificatòria) i els corredors anunciaven que el circuit estava en perfectes condicions excepte algun tram d'arrels o pedres que era lleugerament més perillós que normalment. Aquesta màniga només donava l'ordre de sortida de cara a la segona màniga, la definitiva.

 
 

A les 12.30 es començava la segona màniga amb la categoria master 40 i era el corredor valencià  Antonio M. Candela (CCBMX Alcoy)  el que marcava el millor temps (2'40"148), el seguia a pocs segons Ramon Figueras Bernades (Diferent Bike) amb 2'44'' y finalment completava el podi Enric Galera (Galera DH Team) amb 2'57''. 

 
 

 
 

 
 

Els següents en baixar eren els descenders de la categoria màster 30. El corredor canari Himar Sanchez (Vadebicis Club) era el favorit i no només no fallava, sinó que creuava la meta amb un temps espectacular de 2'29''804. L' acompanyaven al podi Fco. Javier Garcia (Bike Station Hiperstone) amb 2'33'' i Juan Ignacio Garcia (Monpedal Castellon) camb 2'34''.

 
 

 
 

 
 

A continuació era el torn dels més petits, els cadets, on Mario Perez(CCCicles ABC) aconseguia el millor temps de tots amb 2'33''068 i repetia victòria en una altre de les proves de l'Open d'Espanya DH Massi. El segon graó del podi l'ocuparia Jordi Junyent (Bici Grandia) que marcava un temps de 2'36''119 i Jorge García (CCCiclos Domingo) amb 2'40''322 pujava al tercer graó del podi cadet.

 
 

 
 

Els corredos juniors anaven millorant els temps marcats fins al moment iIago Garay (La Pinilla) aconseguia una victòria molt ajustada amb 2'20''075, Javier Guijarro (DI VICO BIKE) quedava segon classificat amb 2'21''287 i finalment Iraitz Etxebarría completava el podi amb un temps de 2'21''756.

 
 

 
 

 
 

 
 

En fèmines, l'actual Campiona d'Espanya,  Vicky Hernández (Ambisist) no donava cap opció a les seves rivals i marcava un temps de 3'11'', Karolina Cortes (OPTIMINDIANBIKES) es quedava finalment amb la segona posició amb 3'55''978 i la també catalana Mireia Boscà (LTM RACING SANTA CRUZ) creuava la meta a només 1'' de la segona.

 
 

 
 

Arnau Sugrañes (MELIC BIKES) arrasava en la categoria sub 23 i marcava un temps espectacular de 2'13''170. El segon millor temps de la jornada al Bike Park de Vallnord, i és que aquest corredor està aconseguint uns temps molt iguals que els millors corredors èlit. L' acompanyaven al podi el biker de Galícia Antonio Ferreiro (XMS-DI VINCI) amb 2'16''955 i Jose Carlos Bartolome (DOCTORE BIKE) amb 2'24''328.

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Finalment era el torn dels èlit, els més esperats i aclamats pel públic de Vallnord. L'actual Campió d'Espanya de DH i el màxim favorit per guanyar aquesta prova, Bernat Guardia (Massi) no fallava i a la última baixada marcava un temps de 2'13''010. Roger Gonzalez (Sprint Club Andorra), el descender resident  a Andorra aconseguia la segona posició amb 2'14''176 i completava el podi César Rojo (Mondraker Factory) amb un temps de 2'15''548.

No hay comentarios: